Online árajánlat

Referenciák

Visegrádi wellness hotel

Visegrádi wellness hotel teljes nyílászáróit Gealan S8000 profilból készítettük fokozottan hőszigetelt 3 rétegű üveggel.

Új épitésű családi

Új épitésű családi ház FA nyilászáróinak beépitése garázskapuval

Budapesti ikerház

 Budapesti ikerház műanyag ablakai és ajtói, valamint garázskapui! A munkát a Danubius-Ablak végezte, a végeredményt láthatják: egyszerűen szép!

Érdi családi villa

Érdi családi villa régi, elavult erkélyajtóinak cseréje modern toló-bukó szerkezetre. Horizont PS profil, és Danubius-Ablak!

Siófoki vendégház

És ha egy üzlet beindul! Másik siófoki munkánk a képen látható vendégház! Műanyag nyílászárók Salamander Brügmann profilból PERFEKT munkával, Danubius-Ablak-kal!

Ágnes Vendégház

Külső nézetből az Ágnes Vendégház üvegfalai! Gyönyörű!!!

Siófoki munkánk

Siófoki munkánk fix űvegfal valamint díszpanelos bejárati ajtó és oldalvilágító, bronz reflexiós üveggel az Ágnes Vendégházban!

140 lakásos társasház

140 lakásos társasház nyilászáróinak gyártása, beszerelése Budapesten

Gealan nyílászárók

Budajenői kétgenerációs lakóparki ház

Budajenői kétgenerációs lakóparki ház, mely a borovi fenyő nyílászárókkal és vakolható tokos alumínium redőnyeivel lett egyszerűen nagyszerű. Természetesen a Danubius-Ablak Kft. segítségével!

Balatonfüredi

Balatonfüredi, mediterrán stilusban épült családi ház nyílászáróit 1. oszt. válogatott, csomókiejtett borovi fenyőből készitettük, az ablakok és ajtók  is Milesi lazúrral felületkezeltek, a garázskapu pedig Kling. Az eredmény látható:  GYÖNYÖRŰ

II. kerületi óvodarekonstrukció

II. kerületi óvodarekonstrukció során a teljes épület nyílászáróit a Danubius-Ablak Mo. Kft cserélte Gealan S8000-es, 6 légkamrás profilból.

11. kerületi társasház

11. kerületi társasház homlokzati nyílászárócsere dió színű, 3 rétegű üvegezéssel ellátott Gealan S8000 profilból.

.

A munkáink magukért beszélnek, akit nem tudtunk meggyőzni a fenti képekkel, azt személyesen várjuk a bemutatótermünkben a 1136. Budapest, Pannónia u. 42 szám alatt, majd ott meggyőzzük!
 
További szép napot és ÁRAJÁNLAT kérést kíván Önnek is a Danubius-Ablak csapata!  smiley